Rólunk

Az MPRINT stúdió teljes körű dekorációs, nyomdai és online szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek a tervezéstől a kivitelezésig.

Több mint 10 éve nyomtatunk, dekorálunk, tervezünk, fejlesztünk és fejlődünk. Képzett munkatársaink évtizedes tapasztalatával olyan komplex szolgáltatást kínálunk, amely igényes, megfizethető, ugyanakkor rendkívül gyors kivitelezést tesz lehetővé. A legfejlettebb technológiával és minőségi anyagokkal segítünk megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit.

Várjuk Önt is ügyfeleink táborába!

Az Mprint csapata

Farkas Zoltán

stúdióvezető

+36 30 500 7868

Tóth Zoltán

grafikus

+36 25 898 220

Hragyil Dorottya

ügyfélszolgálat

+36 25 898 220

Péntek József

nagyformátumú nyomtatás

+36 25 898 220

Oláh László

dekoratőr

+36 25 898 220

Kálmán László

dekoratőr

+36 25 898 220

Technológia

Dekorációs kivitelezési munkáinknál korszerű és fejlett technológiákat használunk, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.
A továbbiakban szeretnénk pár mondatban bemutatni folyamatosan fejlődő gépparkunk legerősebb gépeit.

Roland RF-640

Az Roland VersaEXPRESS RF-640 a Roland ECO-SOL MAX2 színes festékét használja négy színben (CMYK), ami látványos és élénk színeket garantál. A festék nagyon jól teljesít minden fontos szempont szerint: kültéren is kifejezetten tartós, karcálló, jó a vegyszerállósága és széles színskálát képez le.

Az RF-640 termelési sebessége elérheti a 48,5 m2/óra értéket is. A készülékhez kapott felcsévélő rendszerrel a nagy volumenű munkák is magas sebességgel gyárthatók le.

Roland SG-540

Roland TrueVIS SG-540 fantasztikusan élénk színeket szolgáltat, magas fényű felületet, egyenletes homogén színeket és borotvaéles grafikákat, köszönhetően a FlexFire nyomtatófejek és TrueVIS INK tökéletes kombinációjának.
A TrueVIS INK az eco-oldószeres festékek következő evolúciója; megfelel a ügyfelek széles színterjedelemre támasztott igényeinek és a szigorú környezetvédelmi standardoknak. Megkapta a GREENGUARD Gold minősítést a beltéri levegő minőséghez, amely magában foglal olyan faktorokat, hogy a termék biztonságosan használható olyan környezetekben, mint iskolák és kórházak.

Minőség

A lehető legjobb minőség eléréséhez prémium minőségű alapanyagokat használunk.
A piacvezető márkák nyomtatható anyagaira a Roland gépeink tökéletes színeket visszaadó nyomatokat produkálnak.

A színhűség mellett termékeink magas időjárásálló tulajdonsággal és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Kiemelt ügyfeleink